Bij KIK is de wens van de klant leidend. Het pakket aan KIK- producten en -diensten is de basis, maar kan naar wens van de klant worden aangepast. We kunnen bijvoorbeeld ook een aanvulling zijn op een bestaand verzuimbeleid. Door de flexibiliteit van onze werkwijze kunnen wij maatwerk bieden.

Interventie kost geld. Uw investering moet het bedrijf toegevoegde waarde opleveren. Daarom streven wij naar een daling van het ziekteverzuim op korte termijn. Hoe sneller uw medewerker weer aan de slag kan, hoe beter. Om deze reden reageren en handelen wij snel. Binnen 24 uur na aanmelding van een werknemer met klachten starten we de begeleiding. Verzuimreductie begint op dag één van verzuim en het liefst nog ervóór.

De KIK-organisatie bestaat uit deskundigen uit verschillende vakgebieden. De KIK-aanpak is totaal gestoeld op wetenschappelijke kennis. Zo beschikken we over diploma’s fysiotherapie, osteopathie, podologie en arbeidsdeskundige. Deze combinatie zorgt voor een brede visie op het ontstaan en de bestrijding van fysieke klachten. Ook beschikken we over diploma’s VCA, waardoor we kunnen werken bij de diverse branches waar dit veiligheidsdiploma is vereist.

De werknemers van KIK zijn al meer dan tien jaar werkzaam in de markt van arbeidsomstandigheden, ergonomie en preventie. Hierbij werd gewerkt bij bedrijven van vier werk- nemers en bij multinationals met duizenden werknemers binnen diverse branches. Deze ervaring hebben we meegenomen in de ontwikkeling van ons optimale preventie- en verzuimbeleid. In dit verzuimbeleid ligt het accent in toepassing van ergonomisch/preventief werken op de werk-plek en is er ruimte voor specifieke wensen van onze cliënten.

Ken uw lichaam en blijf gezond: thuis en op de werkplek.